Nieuwste Ray-Ban zonnebrillen 2020 | Heren & Vrouwen zonnebrillen
Nieuwste Ray-Ban zonnebrillen 2020

Ontdek de iconische Ray-Ban zonnebrillen collectie van 2020 in deze blog. Elk jaar doen vele merken hun best om de trends van het aankomend jaar te voorspellen. Ray-Ban is hier altijd verrassend goed in en weet elk jaar maar weer de juiste combinaties te maken in kleuren, materiaal en vormen.

Ook dit jaar bestaat de nieuwe Ray-Ban collectie 2020 uit een aantal eye catchers, gewaagde monturen en flitsende zonnebrillen.

Ray-Ban collectie 2020

De zomer is nog niet begonnen, maar Ray-Ban heeft al de eerste nieuwe collectie zonnebrillen voor 2020 geïntroduceerd. Wij nemen je mee in de meest bijzondere, excentrieke of kleurrijke zonnebril.

Maar wat maken de Ray-Ban collectie zonnebrillen zo bijzonder? Het merk Ray-Ban speelt hierin natuurlijk een grote rol, maar daarnaast wordt er gebruik gemaakt van het beste materiaal. Combinaties met bijvoorbeeld denim en de meest bijzondere kleuren.

👉Bekijk de nieuweste collectie Ray-Ban zonnebrillen 2020

Metaal meets Denim

Wil jij je onderscheiden van de rest met je zonnebril? Deze nieuwe ronde Ray-Ban zonnebril is voorzien van een extra retro look dankzij de hand gestikte denim rond de glazen en pootjes van het montuur.
Hij werd in de jaren 60′ veel gedragen door beroemdheden en is inmiddels terug van weggeweest. De Ray-Ban Round Craft.

Dit ronde smalle montuur staat uitstekend bij iedereen met een smal tot middelgroot gezicht. Bekijk ook onze blog over welke bril het beste bij jouw gezichtsvorm staat.
Verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren.
De Ray-Ban Round Craft is een van de eerste nieuwe collectie Ray-Ban zonnebrillen uit 2020