Dit zijn de zonnebrillen trends voor 2020 | Heren & Vrouwen zonnebrillen
De zonnebrillen trends van 2020

Het nieuwe jaar is weer begonnen en de zonnebrillen trends van 2020 staan in de spotlights. Maar wat worden de zonnebrillen trends in 2020? In deze blog zal ik je precies vertellen welke merken het dit jaar helemaal gaan maken. Wat de nieuwe vormen zullen zijn en welke kleuren er het meest uit zullen springen.

De zonnebrillen trends voor deze zomer

Het is nog even een aantal maanden wachten voordat de zomer van 2020 zal gaan beginnen, maar dat houdt ons niet tegen om jullie alvast mee te nemen in zonnebrillen trends van 2020. Je kan namelijk niet vroeg genoeg beginnen met het kopen van je zonnebril. De eerste zonnestralen laten zich namelijk al zien in Nederland.

Dit jaar komen er namelijk onwijs gave monturen aan van onder anderen Ray-Ban, Persol en Michael Kors.

Het nieuwe vierkant

Dankzij de populariteit van de vierkante zonnebrillen zijn de zeshoekige Hexagonal zonnebrillen een nieuwe trend in 2020. Typerend voor deze zonnebrillen zijn de fantasierijke, veelhoekige monturen.

Geïnspireerd op de combinatie tussen een ronde en vierkante zonnebril is uiteindelijk de Hexagonal zonnebril ontstaan. Dit gaat een hardloper worden aankomende zomer. Ray-Ban heeft hier in het van begin 2020 al goed op ingespeeld door de Ray-Ban Hexagonal te introduceren.

 

👉Bekijk hier alle Ray-Ban zonnebrillen

Deze Ray-Ban Hexagonal RB3548N  zonnebrillen is een mooie stijvolle zonnebril. Waar de meeste zonnebrillen ovaal of vierkant zijn is deze Ray-Ban zonnebril zeshoekig.
De Hexagonal zonnebrillen zijn onderdeel van de laatste Ray-Ban collectie en zowel voor mannen als vrouwen gemaakt. Met de ronde vorm van de maakt dit de ideale keuze voor een vierkant of hartvormige gezicht.

Dit wordt de zonnebril trend van 2020.

Ovaal verslaat rond

De jaren 90 zal helemaal terug komen in de vormen van de zonnebrillen trends. De super smalle designs met ovale glazen doen denken aan tientallen jaren terug en blazen het verleden een nieuw leven in.

Het voordeel van deze zonnebrillen trend is dat de ovale zonnebrillen niet alleen goed staan bij een rond gezichtsvorm, maar ook juist bij een recht of hoekige gezicht.

Dit wordt een nieuwe zonnebril trend van 2020 voor de vrouwen.

👉Bekijk hier de nieuwste ovale Ray-Ban zonnebril

De zonnebril die bij jouw persoonlijkheid past

Voordat je nu direct een van de zonnebrillen trends in 2020 online gaat bestellen is het goed om te kijken naar jouw persoonlijke voorkeuren, smaken en je gezichtsvormen. Sta jij graag in de spotlights of juist helemaal niet. Blijf je liever bij je oude en vertrouwde montuur en kies je dit keer voor de zonnebrillen trend van deze zomer 2020?

Het is bij de keuze van je zonnebril ook belangrijk dat je rekening houdt met je gezichtsvorm. Heb je bijvoorbeeld een vierkant gezicht, dan kan je het beste een ovale zonnebril bestellen. En heb je een ronde gezichtsvorm, maak dan de keuze uit de verschillende hoekige brillen, zoals de Ray-Ban Marshal.

👉Ben je benieuwd welke zonnebril bij jouw gezichtsvorm past, lees dan onze blog.

De nieuwe Cat-eye

De Cat-Eye zonnebrillen gaan weer een hit worden onder de zonnebrillen trends van 2020. Ze blijven hun charmes houden, ontzettend sexy en vrouwelijk. Maar met meer grafisch ontwerpen. Dit gaan we daarnaast niet alleen zien bij de Cat-eye zonnebril maar ook bij andere zonnebrillen modellen.
Daarnaast zijn de Cat Eye zonnebrillen erg tijdloos en stralen kracht uit. Je kan er dus nog een aantal jaar mee door, mocht je je bril natuurlijk niet kwijt raken. Wat ook nog een voordeel is dat ze bijna bij elke gezichtsvorm passen.

Bijvoorbeeld de nieuwe Vogue zonnebril.
Hieronder zie je Gigi Hadid, Amerikaanse fotomodel met de nieuwste Cat-Eye zonnebril van Vogue 👓

Als er iemand weet welke zonnebril trends er in 2020 aan gaan komen is het Gigi Hadid wel.

Never too oversized

The bigger the better zeggen ze wel eens. Dit is niet altijd het geval, maar als het op de zonnebrillen trends van 2020 aankomt is dat wel het geval. We zagen dit in 2019 ook al steeds meer terug komen, maar in de zomer van 2020 zullen de oversized zonnebrillen niet weg te denken zijn. Dus een ding is zeker, de oversized zonnebrillen zijn dit jaar niet te missen.

Deze zonnebril is de perfecte accessoires voor op het strand, op de weg of in de stad. Met deze zonnebril van Michael Kors laat je zien dat je helemaal mee gaat met de zonnebrillen trends van 2020. Dankzij zijn uitgesproken lijnenspel en de combinatie in kleuren en materiaal is dit een must have voor alle dames.

👉Bekijk alle oversized Michael Kors zonnebrillen

 

Squared zonnebrillen

Sinds kort is Ray-Ban ook gekomen met een van de nieuwste Ray-Ban zonnebrillen van 2020, waaronder een onwijs gave vierkante zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen.

Dit seizoen zullen de vierkanten zonnebrillen maximaal pronken

 

Mocht je benieuwd zijn welke nieuwe Ray-Ban zonnebrillen er zijn gemaakt, lees dan onze blog:

👉Blog: Nieuwste Ray-Ban zonnebrillen 2020